Family College

Is deze college wat voor ons?

De College biedt jullie de unieke kans om jullie gezinsleven aanzienlijk te verbeteren. Door het volgen van deze college krijg je inzicht in wat je kind écht nodig heeft, ontwikkel je je opvoedkundige vaardigheden (t/m 12 jaar) om effectief af te stemmen op de behoeftes van je kind en help je je kind in de eigen ontwikkeling.

Gedurende twee avonden ontvangen jullie praktische tools en actuele kennis over Bijbelse en wetenschappelijk bewezen principes voor een succesvol gezin.

Samen met je partner/vriend/vriendin/broer/zus ga je elke avond aan de slag om dieper op jullie gezinssysteem te focussen om meer harmonie en stabiliteit te ontwikkelen.

Thema's als communicatie, emotionele behoeftes, God en gezin vormen de inhoud van het college. Elke avond wordt gevuld met theoretische inzichten, eerlijke praktijkervaringen en coaching. Jullie krijgen voldoende tools om samen aan te overleggen en naast ons zijn er mentoren beschikbaar om jullie nog verder te laten flowen in dit proces.

DSC_1184a
WhatsApp Image 2024-02-10 at 19.35.03 (1)
kelli-mcclintock-wBgAVAGjzFg-unsplash
IMG-20200617-WA0004 (1)

Het programma

Avond 1:
De absolute basisbehoeftes van jouw kind worden besproken én hoe je hier aan tegemoet kunt komen. Daarnaast leer je hoe de ontwikkelfases van je kind verloopt, zodat je optimaal kunt afstemmen. Tot slot staat het prikkelverwerkingssysteem van je kind centraal: hoe stem je af, hoe begrens je en op welke manier kan er (weer) harmonie zijn?

Avond 2:
Deze avond gaat over jij als opvoeder: wat heb je zelf meegekregen vanuit je opvoeding en hoe heeft jou dit gevormd? Hoe kun je omgaan met eigen struggles uit het verleden, zodat je deze niet meeneemt in de opvoeding? Hoe houd je het samen leuk? Hoe werkt het hechtingssyteem van je kind eigenlijk en wat zegt dat over jou?

Praktische info en aanmelden

Data: juni 6 en 13
Tijd: inloop 19.15, start 19.30
Doelgroep: opvoeders die willen investeren in hun gezin
Aanmelden: via onderstaand formulier per 2 personen
Locatie: Deltageul 101, Stellendam
Investering: €79,- voor 1 persoon. Kom je samen? Dan betaal je €147,50.
Aanmelden: 1 persoon of 2 personen via onderstaande formulieren.

Aanmelden

“Ja, het kan echt!”