Flow-in your Life...

Bas & Herma

Wie wij zijn? Daar kom je het best achter als je ons ontmoet! Wij houden van puur en (h)eerlijk in iedere relatie en op ieder moment. Dat lukt natuurlijk niet altijd, maar het is wel waar we naar streven. Leven vanuit ons hart, onze passie en onze liefde. Gelukkig zijn we getrouwd, ja: soms hebben we ook een conflict(je). Dat houdt ons scherp. En we maken het altijd goed en komen altijd bij elkaar terug. Gewoon – omdat we daar voor kiezen, omdat we van elkaar houden.

Stichting / Bediening

Wij dromen van gezonde, stabiele en bloeiende relaties. Wij dromen van relaties waarin rivaliteit en emotionele verwijdering tot het verleden behoort. Wij geloven in de kracht van sterke relaties die krachtig en positief doorwerken in alle lagen van de samenleving, waardoor geluk en gezondheid in relaties normaal zijn. Onze stichting is er om een golf van gezonde relaties door de wereld te laten gaan!  

Onze visie is gericht op het realiseren van gezonde, stabiele en bloeiende relaties. We dromen van verbindingen waar rivaliteit en emotionele afstand tot het verleden behoren. Wij koesteren het geloof in de kracht van sterke relaties die positieve invloed uitoefenen op alle facetten van de maatschappij, waardoor geluk en gezonde relaties een normaal gegeven zijn. Onze stichting heeft als doel een golf van gezonde relaties over de wereld te verspreiden!

Samen sterker verbonden