Date2Love...

Date2Love Giftbox

Het leven is een feestje: je moet alleen nog je eigen slingers ophangen!

Of je nu net je de bruiloft hebt gehad of al honderd jaar getrouwd bent - de Date2Love GiftBox geeft jullie frisse input in jullie relatie. Door verrassende activiteiten werk je samen en ontdek je Keys naar de volgende leuke opdracht.
Je gaat op reis om (opnieuw) te ontdekken hoe jouw Lief dingen eigenlijk ziet en bedenkt.
Bovendien zorgen de vragen en opdrachten ervoor dat je elkaar op een speelse manier dieper leert kennen.

Pittige Puzzels

Bij een aantal uitdagende puzzels zul je elkaar écht nodig hebben! Kunnen jullie je krachten bundelen om de oplossing te vinden? Ze helpen je op een luchtige manier elkaar beter te begrijpen en de ander in zijn kracht te zetten! Stroop die mouwen maar op...

Grappige Opdrachten
Naast de puzzels zijn er ook grappige en soms een tikkeltje spannende opdrachten voor je klaargezet. Je hebt niks bijzonders nodig: alles kan gewoon op de plek waar je de Giftbox gaat uitpakken.

Ze variëren van simpele opdrachten zoals elkaar iets aardigs vertellen, tot iets gecompliceerder en misschien wel tot je een beetje moet blozen...
De opdrachten brengen jullie weer naar het onbevangen samen plezier maken en van elkaar genieten!

Stellingen

Een van de hoogtepunten van de Date2Love is het deel waarin jullie stellingen bespreken. Hier krijg je de kans om elkaar vragen te stellen. Dit kan gaan over je kindertijd, je dromen, je angsten, je favoriete herinneringen en nog veel meer. Door deze vragen te stellen en te beantwoorden, krijg je een dieper inzicht in je partner en in je relatie.

Met de Date2Love Giftbox krijg je de kans om onvergetelijke herinneringen met je partner te maken en een avond heerlijk op een frisse manier te genieten.

Wil je een date-avontuur vol plezier, uitdagingen en ontdekkingen? Probeer dan zeker deze Date2Love Giftbox! Voor 32,50 heb je 'm al in je brievenbus. De verzendkosten betalen wij voor je!

Bestellen

Antwoord gevonden?
Vul de oplossing in!